Palvelut

Pään alue

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha perimätietona kulkenut taito elvyttää pään alueen verenkiertoa, rentouttaa ja tuo helpotusta mm. kipeään hartiaseutuun, stressiin. Siksi sitä usein kutsutaankin stressipesuksi.

Hieronta on erittäin rentouttavaa ja miellyttävää jossa käsitellään omilla erikoistekniikoilla, yläselkä, niska hartiat, olkavarret, pää, kasvot ja korvat. Hieronnalla pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen ja tasapainoon.

Hierontaan voi tulla vaikka kesken työpäivän. Hieronta tapahtuu tuolilla istuen, vaatteiden päältä hieroen, ilman öljyä. Tulethan hoitoon puhtailla hiuksilla.

Loihdimme upeat meikit niin arkeen kuin juhlaankin. Käytössä mm. Affect meikkisarja. Palveluissamme meikkiopastusta, myös ryhmille. Unohtamatta häämeikkejä koemeikkeineen ja suunnitteluineen morsiamille ja sulhasille.

Kivuttomat kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin ja kertakäyttöneulan avulla. Kestopigmentointi korostaa omia piirteitä turvallisesti ja hygieenisesti. Pigmentoinnit helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa meikkausta. Loistava ratkaisu, jos et voi käyttää meikkiä, kuten liikunnassa, mutta haluat näyttää huolitellulta. Tai jos koet meikkaamisen hankalaksi, et näe meikata tai et voi käyttää meikkejä allergisista syistä.

Sävyt ja muodot käydään aina läpi asiakkaan kanssa ennen toimenpidettä. Sopii myös niille, joilla allergiaa kestoväreille. Jos olet altis huuliherpekselle, ennen huulipigmentointia tulee ottaa estolääkitys noin 2-3 päivää ennen sekä jälkeen.

Noin viikon ajan pigmentoidun alueen hoito Bepanthenilla rasvaaminen sekä myös hikoilua, saunomista, aurinkoa, uimista, meikkaamista tulisi välttää tulehdusriskin takia. Ja aina kulmiin, kun olet auringossa SK 30-50.

Dermapen

Dermapen hoito on vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmä jolla käynnistetään ihon oma biologinen korjausprosessi. 

Dermapen hoito mahdollistaa tehokkaan aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. 

Mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa. 

Toimenpide ei ole kivulias, koska se tehdään aina voidepuudutuksessa. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Hyödyt:

 • uudistaa ihon uloimman kerroksen
 • tasoittaa ja pehmittää ihoa
 • vähentää ryppyjä ja juonteita
 • kirkastaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmentaatiota

Kuinka usein hoitoa tehdään? Elvyttävä hoito 3-6 hoitokertaa 6-8 viikon välein. Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen. Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen.

Hoidon jälkeen ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1-2 vuorokauden ajan. 

MIKRONEULAUKSEN JÄLKEEN

 • hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua tai kylmää viimaa
 • ei aurinkoa, solariumia tai itseruskettavia ihonhoitotuotteita käsitellylle ihoalueelle pariin viikkoon
 • käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta, min. SK30-50
 • ei alkoholia kahteen vuorokauteen hoidon jälkeen
 • ei meikkiä hoitopäivänä 
 • ei liian nopeasti ihoa parantavia tuotteita, kuten aloevera -tuotteet
 • älä kuori ihoa vaan anna mahdollisen hilseilyn tapahtua itsekseen, jotta iho ehtii uusiutua rauhassa
 • hellävarainen, saippuaton puhdistustuote ihon kunnon palautuessa
 • älä käytä hedelmähappoja 5pv neulauksesta
 • vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan (mieluiten vasta seuraavana päivänä voit normaalisti pestä kasvot ja meikata)
 • suositellaan ihon runsasta kosteutusta
 • suositellaan veden juonnin lisäystä, neulauksesta aiheutuvan paikallisen turvotuksen poistamiseksi
 • vaihda puhdas kasvopyyhe ja tyynyliina

 

Kenelle se ei sovi?

KONTRAINDIKAATIOT

 • scleroderma tai muu verisuonisairaus
 • aktiivinen Rosacea tai verenhyytymisongelmia (ts. hidas haavojen parantuminen)
 • sieni- tai bakteeri-infektio
 • aurinkokeratoosi
 • ihosyöpä
 • akne vaihe 4
 • avohaava / ihovaurio
 • syylät
 • alle 6kk vanha arpi (voidaan kiertää)
 • facelift tai muu kirurginen toimenpide alle 6kk
 • esteettiset toimenpiteet
 • herpes simplex (jos taipumusta, suositellaan aloittamaan estolääkitys 3 päivää ennen neulaushoitoa
 • raskaus
 • autoimmuunisairaudet
 • rytmihäiriö / verenpainelääkitys
 • tietyt lääkkeet

Hyaluron pen

Nimensä mukaisesti se on kynän muotoinen työkalu, jonka sisäänrakennettu jousitus mahdollistaa voimakkaan paineen, jonka avulla täyteaine viedään ihon papillaaridermikseen ilman neulaa.
Laite laukaisee täyteaineen hyvin tarkasti, lisäksi se levittyy ihossa laajemmalle alueelle kuin injektiohoidoissa. 
Mustelmien tai verisuonten rikkoutuminen on erittäin minimaalista.

Huulet

Riippuen täyteaineen määrästä ja halutusta lopputuloksesta, voidaan huulet muotoilla juuri niinkuin haluat. Huuliin voidaan lisätä volyymia tai ne voidaan muotoilla merkittävästikin. Käsittelyllä voidaan myös tasapainottaa huulien eriparisuutta. Käsittely tehdään aina asiakkaan toivomalla tavalla!
 

Hyaluron Pen - hoidon jälkeen

Käsittelyn jälkeen hoidetuilla alueilla saattaa tuntua pistelyä, arkuutta, punoitusta ja turvotusta.
Laittokohdissa saattaa tuntua ns.pienet pisteet ja näkyä pieni reikä. Nämä tuntemukset kuuluvat asiaan ja häviävät ihossa noin kahdessa-neljässä päivässä.
Täyteaineet asettuvat ihoon n. kahdessa viikossa!
Käsittelyn voi halutessaan uusia 4-6:n kuukauden kuluttua.

Kenelle hoitoa ei suositella:
- Ikäraja 18v
- Jos olet raskaana tai imetät
- Kuume, infektio, tulehdus
- Marevan-lääkitys ja Omega 3-valmisteet (käyttö lopetettava viikkoa aiemmin)
- Herpes (tarvitsee estolääkityksen)
- Ihottuma hoidettavalla alueella
- Isotretinoiinilääkitys (Roacutan)

HIFU-hoito

Veitsetön kasvojen kohotus

HIFU (high-intensity focused ultrasound)

Ihoa kiinteyttävän Hifu-hoidon teho perustuu tarkasti kohdennettuun ultraäänienergiaan moneen eri kohtaan ja eri kerrokseen kudoksessa. Hoidon vaikutus kiihdyttää voimakkaasti kollageenin uudistumista hoitoalueilla vahingoittamatta ihoa. Se vaikuttaa syvällisemmin ja tehokkaammin kuin mikään muu ei-invasiivinen laitehoito, jota on tällä hetkellä markkinoilla. Hoidon tulokset näkyvät osin välittömästi, mutta todellinen lopputulos yleensä 2-3 kk kuluessa, joillakin tulos näkyy 3-6 kk kuluttua hoidosta. Tulosten saavuttamisen nopeus on kiinni ihon omasta kollageenin määrästä. Hoito voidaan uusia aikaisintaan 3kk ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja yli 35-vuotiaille. Hoito sopii niille, jotka kokevat juonteiden syventyneen ja kiinteyden hävinneen kasvoilta, eivätkä ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. Hoidon kesto noin 45-90min riippuen alueista. Hoidon jälkeen on mahdollista käyttää kosmeettisia tuotteita ja meikkiä. Saunomista ja hikoilua ei 24 tuntiin. Yleensä tarvitaan 1-3 hoitoa sekä ylläpitohoitoja 1-2 vuoden välein.

Hoito ei sovi jos:

raskaana tai imetät

diabetes

yleiset infektiosairaudet ja vauriot

metalli-implantit (myös hampaissa)

sydämentahdistin ja sydänsairaudet

tulehtunut hammas

epilepsia

akne

syöpä

munuais- ja maksasairaudet

täyteaineet tai botox kasvoilla (vähintään 6 kkn väli)

kirurgiset leikkaukset kasvoilla

Kädet

Geelikynnet ja geelilakkaukset

Kauniit kädet on käyntikorttisi ja jokaisen naisen perusoikeus.

Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat vauriot tai ongelmat, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi. Kynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. Eli rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa jos kynnet on hyvin tehdyt. Urbaanin legendan mukaan kynnet eivät hengitä rakennekynsien alla, mutta todellisuudessa oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen. Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta.

Mallilla, koristeluilla ja värillä on vain mielikuvitus rajana!

Uusilla rakennekynsillämme on aina viikon takuu!

Käsihoito

Käsihoito sisältää kylvetyksen, viilauksen, kynsinauhat ja käsivoiteen. Saatavana myös parafiinikäsihoito.

Vartalo

Sokeroinnit

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla samaan tapaan kuin vahalla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja joka paikasta samoin kuin vahauksella.

Vahaukseen nähden sen etuina ovat vesiliukoisuus: sillä voidaan poistaa lyhyempiä karvoja kuin vahauksella, ja se tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny niin helposti.

Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, ja se on hyvin siedetty, sillä se sopii myös kuivaihoisille. Tarjolla myös voidepuudutus. Meillä käytetään Sweet Body -tuotteita. Meillä tehdään myös brasseja naisille ja miehille.

IPL valoimpulssihoito

IPL perustuu suodattimeen, jonka avulla tehdään pysyvää karvanpoistoa (myös voidepuudutuksella), . Hoidot kestävät 15-30 minuuttia. Joissakin tapauksissa saattaa hoidon jälkeen ilmetä vähäistä punotusta. Ennen toimenpidettä ja sen jälkeen on vältettävä suoraa auringonsäteilyä. Tulokset syntyvät sarjahoidoista. Ota yhteyttä hoitolaan ennen varausta lisäohjeita varten. IPL tehoaa vain kasvuvaiheessa olevaan karvaan.

Lymfa

Paineluterapiaa käytetään vähentämään tai poistamaan selluliittia sekä edistämään verenkiertoa. Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. 

Hoidossa asiakkaan jalkoihin/vyötärölle/käsiin tai kaikki em. asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat/vyö/käsiosat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä vartalolla tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineluterapiahoito kestää yleensä 30min ja sitä suositellaan tehtäväksi 8-15 kertaa (voi tehdä joka päivä) ja se sopii perusterveelle ihmiselle, terveydentilatiedot käydään läpi hoitolassa.

Ultrakavitaatio+RF

Ultrakavitaatio on ultraäänellä tehtävää kivutonta ja turvallista rasvasolujen poistoa kehosta 2 cm:n syvyydeltä pysyvästi. Käsittely hajottaa rasvasoluja rasvahapoksi, jonka maksa käsittelee. Sen jälkeen rasvasolut  poistuvat aineenvaihdunnan kautta. Poistuminen kestää 1-2 viikkoa. Kavitaatiolla voi hoitaa mm. ”alleja”, reisiä, polvia, selkää, vatsaa, pakaroita. Jenkkakahvat saattavat lähteä jo ensimmäisellä hoitokerralla. Riippuen rasvakerroksesta hoitoja suositellaan tehtäväksi 6-10 kertaa. Hoitokertoja voidaan tehdä  2 krt/viikko

 

RF-hoito on ääniaalloilla tapahtuvaa ihoa kiinteyttävää ja appelsiini-ihoa poistavaa hoitoa vartalolle. Vartalolle RF-hoitoa tehdään kavitaation yhteydessä tai erikseen. Hoitokertoja vartalolle suositellaan 10-12 kertaa.

Ultraäänikavitaatio/RF-laite on uusin ja markkinoiden tehokkain.

 

 

 

 

Jalat

Varpaankynsien geelaus

Geelaus on oman kynnen päälle tehtävä geelivahvistus ja halutessa värilakkakerros tai ranskalainen manikyyri UV/LED-kovetteisella geelillä. Geelaus tasoittaa kynnen ja antaa tavallista kynsilakkaa kiiltävämmän pinnan.

Lopputulos näyttää lähes tavalliselta lakkaukselta, eikä kynteen lisätä pituutta (toki voidaan korjata kynttä), joten varpaat pysyvät hyvin luonnollisina.Parasta geelauksessa on sen kesto: Lakkaus kestää varpaissa täysin kulumattomana ja siistinä noin 1–2 kuukautta, oman kynnen kasvunopeudesta riippuen. Tämän jälkeen geelatut kynnet voi joko laitattaa uudelleen tai kasvattaa pois.

Jalkahoito

Perusjalkahoito sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston ja kynnet ja kynsinauhat sekä rasvauksen.

Saatavana myös täydellinen jalkahoito, jossa lisänä myös kuorinta ja hieronta. Sekä pelkkä varpaankynsien leikkaus myös meillä.

Hemmottelua parhaimmillaan ja lähdet meiltä kevyin jaloin.